Beton element montage

Montage under konstruktion

Hos L.P. Montage har vi mange års erfaring med montage af betonelementer og porebeton. Firmaet er fra 1987, og alle medarbejderne har arbejdet i branchen i mange år. Vi har alle monteret betonelementer til adskillige byggeprojekter. 

Betonelement under konskruktion

Hos L.P. Montage vægter vi kvalitet og god kommunikation højt. Vi sørger for at holde de aftaler, vi har lavet med kunden, og vi leverer altid det efterspurgte arbejde til den aftalte tid. Vi monterer i hele Danmark, så vi kan nemt hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi er det oplagte valg til betonelement montage

1

Mindre og simple konstruktioner

Vi monterer alt inden for betonelementer, bl.a. mindre og simple konstruktioner som f.eks. enfamiliehuse. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har et mindre konstruktionsprojekt i tankerne.

2

Større og komplekse konstruktioner

Vi monterer alt inden for betonelementer, bl.a. større og komplekse konstruktioner som f.eks. højhuse, lejlighedsbyggeri og boligblokke. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du ligger inde med et større konstruktionsprojekt.

3

Problemfri montage

Hos L.P. Montage monterer vi alt – og det mener vi! Vi monterer alt, hvad der indgår i byggeri, og vi monterer overalt i Danmark. Der er ikke den montageopgave, der hverken er for lille eller for stor til os.

Mange års erfaring

Betonelement montage